ÜZLETSZABÁLYZAT VÉLEMÉNYEZÉS
2017. május 10.
Tisztelt Fogyasztóink! A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát. Az 58/2013. (II.27.) számú Kormányrendelet 89. § szerint a módosított Üzletszabályzat tervezetet a társaság véleményezés céljából, a változások megjelölésével a honlapján köteles közzétenni.
Az aktuális változásokat piros betűszínnel jelöltük. A véleményezésre a honlapon történő megjelenéstől számított 20 napon belül, 2017. június 1-ig van lehetőség. A beérkezett véleményeket, észrevételeket és az ezekről folytatott egyeztetések eredményét, a véleményezési határidő lejárta után Társaságunk 5 napon belül jegyzőkönyvben rögzíti.
A véleményezési határidő lejárta utáni, 15 napon belül Társaságunk az Üzletszabályzat módosítását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére jóváhagyásra megküldi.

Kérjük, hogy kérdéseiket, észrevételeiket az elérhetőségük megjelölésével az titkarsag@dvcsh.hu e-mail címre a megjelölt határidőig küldjék meg!

Köszönjük közreműködésüket!


Kapcsolódó dokumentumok:

Védőcsatornában lévő távfűtő vezetékek cseréje, korszerű, előszigetelt vezetékekre

Adatvédelem | Aktuális | Egyéb tevékenységek | Hasznos linkek | Elérhetőségek