Távfűtés már csak kérésre
2019. április 15.
Itt a tavasz, s ezzel az is jár, hogy hétfőn éjféltől hivatalosan is véget ért a fűtési szezon a városban, így a távhőszolgáltatás kedden napközben leáll . A DVCSH ezután már csak külön kérésre kapcsolja vissza a távhőszolgáltatást az egyes társasházakban.

A fűtési szezon hivatalos végét követően csak abban az épületekben kapcsolja vissza a távhőszolgáltatást a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft, amelyiknek közös képviselője ezt írásban kéri. A kérelmet az Építők útja 1. szám alá kell eljuttatni vagy a titkarsag@dvcsh.hu mailcímre.

Fontos tudni, hogyha egy hőközponthoz több társasház tartozik, abban az esetben mindegyik képviselő írásos nyilatkozatára szükség van. Amennyiben a május végig tartó rendelkezésre állási idő alatt ilyen kérés érkezik, a DVCSH intézkedik, hogy visszaállítsa a szolgáltatást addig, amíg annak leállítását a közös képviselő(k) ismét írásban nem kérik.

A távhőszolgáltatás minimális igénybevételi ideje három nap.

A fűtésszezont követően a társaság szakemberei kérik azokat a lakástulajdonosokat, akiknek a radiátora termosztatikus szeleppel rendelkezik, hogy szelepet 5-ös fokozaton tartsák, hogy a nyári javításokkor, karbantartásokkor lehetőség legyen a rendszer légmentesítésére.


Védőcsatornában lévő távfűtő vezetékek cseréje, korszerű, előszigetelt vezetékekre

Adatvédelem | Aktuális | Egyéb tevékenységek | Hasznos linkek | Elérhetőségek