2018. június 11.
Tisztelt Fogyasztó!
Társaságunk a családi házas övezetekben a mellékelt ütemezés szerint végzi az éves vízóra leolvasásokat. Kérjük, hogy munkatársaink a bejutását és a vízórához történő hozzáférést tegyék lehetővé.


A DVCSH Kft. sajtóközleménye a "A tervek szerint holnap" nyit az élményfürdő" című cikkhez kiegészítésként.


2018. május 14.
Tisztelt Fogyasztóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Dunaújvárosban 2018. május 18-án (pénteken) ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt 12:00 óráig tart nyitva.


2018. április 18.
Tisztelt ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket dunaújvárosi ügyfélszolgálatunk módosított nyitva tartásáról.


2018. március 23.
Fogyasztói tájékoztatás
Tisztelt Fogyasztó! Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya téli rezsicsökkentésről döntött. A 2018. március 12. napján kihirdetett, a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján Ön a rendkívüli hideg időjárás miatt a társaságunk által kiállított számlában szereplő fűtési célú költségekből árkompenzációra jogosult.


2018. január 12.
Álláshirdetés
Dunaújvárosi Víz-,Csatorna Hőszolgáltató Kft. felvételre víz-csatorna üzemigazgatót keres


2017. november 17.
Sajtóközlemény
Városunk távfűtésével és használati melegvíz ellátásával kapcsolatban a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. is szeretné tájékoztatni és egyúttal megnyugtatni a fogyasztókat, hogy társaságunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kialakított hátrányos körülmények ellenére mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás elvárható minőségét biztosítsa, fenntartsa.


2017. szeptember 12.
Tisztelt Fogyasztó!
Társaságunk a családi házas övezetekben a mellékelt ütemezés szerint végzi az éves vízóra leolvasásokat.


2017. május 29.
Tisztelt fogyasztóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Dunaújvárosban 2017. június 2-án (pénteken) ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt 13:00 óráig tart nyitva.


Tisztelt Fogyasztóink! A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát. Az 58/2013. (II.27.) számú Kormányrendelet 89. § szerint a módosított Üzletszabályzat tervezetet a társaság véleményezés céljából, a változások megjelölésével a honlapján köteles közzétenni.


| Hírek archívum |

Védőcsatornában lévő távfűtő vezetékek cseréje, korszerű, előszigetelt vezetékekre

Adatvédelem | Aktuális | Egyéb tevékenységek | Hasznos linkek | Elérhetőségek