Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy dunaújvárosi ügyfélszolgálatunk az alábbi időpontokban ZÁRVA tart.


2019. július 24.
Értesítés
Értesítjük a Fogyasztókat, hogy a Béke téren történt út süllyedés miatt, Társaságunk időszakos és szakaszos víz kizárásokat végez. A munkálatok idején, rövid idejű vízhiányok lehetnek ill. az érintett területen a város ivóvízében zavarosodás fordulhat elő.


2019. április 23.
Tájékoztatás
Ezúton is tájékoztatjuk a tisztelt fogyasztókat hogy jövő héten, kedden (2019.04.23) Társaságunk rekonstrukciós munkákat végez az ivóvíz hálózaton, amely a belváros Vasmű út - Szórád Márton út - Dózsa György út - Építők útja által közre zárt területet érinti.


Itt a tavasz, s ezzel az is jár, hogy hétfőn éjféltől hivatalosan is véget ért a fűtési szezon a városban, így a távhőszolgáltatás kedden napközben leáll . A DVCSH ezután már csak külön kérésre kapcsolja vissza a távhőszolgáltatást az egyes társasházakban.


2019. január 07.
Álláshirdetés
Lakatos és kőműves munkakörökben keresünk munkatársakat azonnali belépéssel. Jelentkezni lehet a 25/510-120 telefonon, vagy emailen: nyalkalaszlo@dvcsh.hu címen.


2018. június 11.
Tisztelt Fogyasztó!
Társaságunk a családi házas övezetekben a mellékelt ütemezés szerint végzi az éves vízóra leolvasásokat. Kérjük, hogy munkatársaink a bejutását és a vízórához történő hozzáférést tegyék lehetővé.


A DVCSH Kft. sajtóközleménye a "A tervek szerint holnap" nyit az élményfürdő" című cikkhez kiegészítésként.


2018. március 23.
Fogyasztói tájékoztatás
Tisztelt Fogyasztó! Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya téli rezsicsökkentésről döntött. A 2018. március 12. napján kihirdetett, a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján Ön a rendkívüli hideg időjárás miatt a társaságunk által kiállított számlában szereplő fűtési célú költségekből árkompenzációra jogosult.


2018. január 12.
Álláshirdetés
Dunaújvárosi Víz-,Csatorna Hőszolgáltató Kft. felvételre víz-csatorna üzemigazgatót keres


2017. november 17.
Sajtóközlemény
Városunk távfűtésével és használati melegvíz ellátásával kapcsolatban a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. is szeretné tájékoztatni és egyúttal megnyugtatni a fogyasztókat, hogy társaságunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kialakított hátrányos körülmények ellenére mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás elvárható minőségét biztosítsa, fenntartsa.


| Hírek archívum |

Védőcsatornában lévő távfűtő vezetékek cseréje, korszerű, előszigetelt vezetékekre

Adatvédelem | Aktuális | Egyéb tevékenységek | Hasznos linkek | Elérhetőségek